Minimalistické kabelky Heleny Išové

Ritzy Bagz ručně šité kožené kabelky


Představujeme Vám originální, ručně vyráběné kabelky z dílny návrhářky Heleny Išové. Tyto jedinečné kabelky jsou vyrobeny z pravé kůže v minimalistickém stylu s jednoduchým a elegantním designem.


Velmi důležitá je pro návrhářku vysoká kvalita řemeslného zpracování.

Butik Ritzy Bagz navázal spolupráci s módní návrhářkou v létě 2015.

Kabelky jsou vyráběny v limitovaném množství několika kusů za rok. Všechny kabelky jsou vyráběny na objednávku a v současné době máme k dispozici několik málo modelů skladem.







Jednotlivé modely se vyznačují neobvyklými tvary a často jsou vyrobeny z jednoho kusu kůže. Tento způsob dává návrhářce možnost využít přirozenou kresbu materiálu a zakomponovat ji do každého modelu. Nejhezčí část kůže je tedy umístěna pěkně na hlavní část kabelky, aby si zákaznice mohla vychutnat celou krásu. 

Toto je velmi nákladný způsob zpracování a proto jsou takto vyráběné kabelky dražší. Na každý model se musí pečlivě vybrat useň dle konkrétního střihu. Kůže musí být dostatečně velká aby se celý střih vešel na jeden kus. Ikdyž kabelka vypadá zdánlivě jednoduchá, takto šité kabelky jsou velmi náročné na konstrukci a spotřebu materiálu.







Například tato kabelka ve tvaru loďky je velmi oblíbený model, který vyžaduje perfektní a domyšlený střih, jelikož kabelka má pouze jedno ucho.






 Kožená večerní kabelka EMA
 Kožená večerní kabelka EMA



Velmi oblíbené a žádané jsou večerní modely.

Jsou velmi elegantní a nadčasové. Taková večerní kabelka Vám vydrží spoustu divadelních repríz a rozhodně nevyjde jen tak z módy a určitě Vám ji pochválí nejedna žena.



Ritzy Bagz ručně šitá večerní kabelka
Asymetrická večerní kabelka ELVIRA



Toužíte-li po vyjimečné kabelce s neobvyklým střihem padne vám do oka tato žlutá kabela s prošívaným dnem. Všechny kabelky mohou být k ušity v barvě dle Vaší volby. Neváhejte nás kontaktovat, vše dle domluvy.



Komentáře

@ritzybagz.cz na INSTAGRAMU