Malované šátky španělské designérky Paula Such




Dnes vám představíme luxusní hedvábné šátky španělské návrhářky Paula Such, které jsou pravidelně vidět na stránkách mezinárodních magazínů jako je Vogue, Elle, Glamour nebo Bazaar.

U nás je tato značka ještě neobjevená, do ČR ji dováží pouze Ritzy Bagz a umělecká galerie ve Zlíně. Editorky věhlasných obrázkových plátků ji ale přirovnávají k šátkům Hermés, které prý brzy strčí do kapsy.



Paula Such v tisku


Srdcem značky je španělská umělkyně Paula Such, která se při navrhování originálních hedvábných šátků inspiruje mimo jiné výjevy z nástěnné historické malby a fresek domů. Hedvábné šátky jsou uměleckým dílem, které si můžete obléknout a mít tak jedinečný modní doplněk, který vyniká jemnými kresbami a harmonickými kombinacemi barev. 


Ritzy Bagz hedvábný dámský šátek BUGANVILLA červený
Hedvábný dámský šátek BUGANVILLA 


Paula žije ve Španělsku, kde své návrhy nejprve maluje akvarely na papír a po té je nechá digitálně tisknout na nejkvalitnější hedvábí v Itálii. Všechny šátky jsou k dispozici ve dvou velikostech 100 x 100 cm což bohatě stačí a 140 x 140 cm ze kterého si můžete udělat i sukni. 

Z materiálů si můžete vybrat čisté hedvábí o vysoké gramáži, směs 63% bavlny - 37% hedvábí je cenově nejdostupnější a nakonec směs 50% viskóza- 44% modal - 6% angora, což je úžasně hebounký materiál.

Pak tu máme i ležérní šálky pro muže, které jsou v jedné velikosti 30 x 150 cm a ve stejných materiálech jako dámské šátky. Vypadají super do rozhalenky v košili.


Podívejte se na video, jak malované šátky vznikají. Výroba takového šátku trvá 30 dní.



Šátky jsou velmi luxusní a jedná se opravdu o kvalitní husté hedvábí, jejich cena je tedy odpovídající od 2300 do 5500 Kč dle velikosti a materiálu. V ceně je i krásná dřevěná kazeta, ve které svůj šátek dostanete zabalený. Pokud budete chtít obdarovat dámu tímto šátkem, určitě jí uděláte velkou radost.


Ritzy Bagz hedvábné šátky Paula Such
Šátky Paula Such v butiku Ritzy Bagz




Ritzy Bagz hedvábný šátek Quote - Paula Such

Šátek hedvábný dámský QUOTE černý



My jsme si tyto kouzelné šátky opravdu zamilovali, zprvu se nám sice některé návrhy zdály moc barevné nebo dokonce infantilní, ale jsou geniálně navržené. Když máte šátek kolem krku nebo uvázaný na hlavě, kompozice barev a tvarů je prostě vyvážená a elegantní. Zvláště pánské šálky vypadají impozantně.




Šátky si můžete objednat v našem eshopu a můžete vybírat ze všech velikostí a materiálů.
Doba dodání je 30 až 40 dní od zaplacení. S výběrem vám rádi poradíme.





Komentáře

@ritzybagz.cz na INSTAGRAMU