Kabo & Styl - Veletrhy módy na český způsob




STYL a KABO se uskutečnil o víkendu 18.–20. 8. 2018. Po několika letech jsem se vydala ze zvědavosti na veletrh do Brně, abych okoukla, jestli přibyli noví dodavatelé a vystavovatelé. 


Veletrhy jsou určené pouze pro odbornou veřejnost, to znamená, že musíte podnikat v oboru mody nebo být novinář či bloger. Mě samozřejmě zajímala část, ve které se prezentovali dodavatelé koženého zboží a bot. 

Stánek LASKARA hýřil barvami

Veletrh nabízel letos v části kožené galanterie 34 vystavovatelů, z nichž 26 nabízí kabelky. Většina vystavovatelů ukazovala jak aktuální kolekci jaro léto 2018 tak i novou kolekci podzim - zima.


Na veletrhu v části STYL se také konaly doprovodné akce a přehlídky, které měly představit například hlavní trendy na nadcházející sezónu. Ty jsem si nechala ujít, ale jistě najdete dost postů a videí od fashion blogerek.

Šedá, modrá, červená, aktuální barvy
Mě třeba dost mrzí, že většina trendů, které jsou nyní aktuální ve světě, k nám do ČR dorazí minimálně s ročním zpožděním. I přes to jsme našla značky, které byly schopny zařadit nové trendy do nadcházející kolekce. Například Laskara měla v kolekci hodně žluté, které bude aktuální letošní podzim. Převládala, ale i červená, která byla trendem pro podzim 2017. 



Verde


Komentáře

@ritzybagz.cz na INSTAGRAMU